15. syyskuuta 2024

Usvan luva ja Helsingin näyttely

Sabletail's Magnifika "Usva" sai viikko sitten agilitykisoissa nollavoiton ja sen myötä ensimmäisen Luvan! Kennelpäivillä otettu kuva, ensimmäinen Sert saatu näyttelystä noin kuukausi sitten.

Helsingin näyttelyssä viime sunnuntaina
Sabletail's Finnish Flash EH
Elba Kelpie K. Alyare Re Dog K. Rop-pentu



14. syyskuuta 2024

Joensuun ryhmänäyttely

Viime lauantaina lähdettiin Suskun ja Riikan kanssa kohti Joensuun ryhmänäyttelyä. Heti aamusta kehässä oli kelpiet. Laitan alle vielä tulokset kaikkien osalta. Olipa mukava tavata ekaa kertaa Piitu, esitin sen kehässäkin. Reipas ja iloinen kelpielapsi. 

Myöhemmin päivällä oli heelereiden vuoro. Tuomari oli tarkka ja tiukka. Tempon kanssa oltiin ekaa kertaa näyttelykehässä ja niin reippaasti esiintyi. Saimin kanssahan ollaan jo aiemmin reissattukin. Menestyksestä vastasi Susku ja Kaneli. Onneksi jäätiin vielä ryhmäkehiin. Heelerit harvemmin ryhmässä sijoittuu mutta Kaneli teki tempun ja oli kolmas! 

Kiitos ihan todella mukavasta päivästä Milja, Jaana, Susku ja Riikka! 

Sampo

Piitu, Elba Kelpie K. Alyare Re Dog K.

Rona


Kaneli, Saimi ja Tempo

Kaneli


12. syyskuuta 2024

Ronan terveystulokset

Sabletail's Legendary Song "Rona" terveystutkittu. Myös silmät peilattu, ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia. Kiitos omistajalle aktiivisuudesta!



9. syyskuuta 2024

Salsan luustokuvat

Sijoitusnarttuni Salsa eli Sabletail's Dancing Queen on terveystutkittu. Myös silmät peilattiin terveeksi, vaikka kuvassa eli koiranetissä ei vielä näy. Näiden tulosten myötä voi olla, että meillä on Salsalle jossain vaiheessa pentusuunnitelmia. 



6. syyskuuta 2024

Kennelpäivät

Kennelpäivät pidetty viime viikonloppuna - oli huippua!

Kaikki kasvattien omistajat oli kutsuttu ja ilahduttavan moni pääsi paikalle!
Vietettiin viikonloppua treenaten, syöden, saunoen, grillaten, jutellen, kakkuakin syötiin. Paikka oli tämmöiselle tapahtumalle ihan kymppi!
Jaettiin paljon palkintoja, mm.pisimmästä matkasta tuleville, niille kenellä eniten Sabletail's koiria, meillä oli Sabletail's visa sekä nakkikoppi kilpailu.
Treenattiin rallytokoa, meillä oli mätsäri ja metsässä harjoiteltiin esineruutua.
Kuvasta puuttuu noin kymmenkunta ihmistä ja muutamia koiria, jotka olivat osana viikonloppua, kun muutamat oli mukana toisena päivänä tai kävi ennen kuvan ottamista. Kiitos ihan jokaiselle tasapuolisesti, teitte kennelpäivistä kennelpäivät!

Koirista on paljon kuvia otettuna ja pitää vähän miettiä miten ne julkaisen, ehkä useammassa erässä tässä syksyn mittaan. Kuvia on paljon!

Kiitos vielä avusta Anniina ja Ella, sekä kaikki muut. Oli ikimuistoinen viikonloppu!














5. syyskuuta 2024

Tikin terveystarkit

Sabletail's Cupcake "Tikki" käynyt sydänkuuntelussa, polvi- ja silmätarkissa. Kaikki oli ok! Myös tytär Salsa kävi terveystarkeissa mutta odotetaan vielä Kennellliiton lausuntoja. Hyvältä kuitenkin näytti. 

Tämän myötä Tikille on pentusuunnitelmia seuraavaan juoksuun!