29. joulukuuta 2015

Loma on parasta aikaa

Nyt joululomalla on ollut aikaa reilusti koirille. Ollaan käyty agihallillakin. Syksyllä kun sain Tarmon tuuraamaan Tamskua, ajattelin että aikaa olisi reilusti, mutta äkkiä se sitten meni! Liitän jonkun videopätkän, kunhan opettelen käyttämään tätä.

Hilda on tehnyt pieniä tokoon liittyviä juttuja. Seinän avulla perusasentoa, kulhon kiertämistä ja istumista. Näissä meillä on hyvä alku. Lainattiin myös yhtä Jillan tunnarikapulaa, ja ajattelin palkata siitä että ottaa kapulan (saatika jos palauttaisi sen). Ottihan se tunnarikapulan ja juoksi onnellisena karkuun :-D luulen, että noutoliike tulevaisuudessa vaatii töitä...Mutta innokkaana Hildis tekee hommia ja sen mielestä kaikki on kyllä kivaa.

Näyttelytreeniäkin ollaan ehditty, ihan pieniä määriä kerrallaan. Alakylässä on pöytä, jota ollaan hyödynnetty. Seisominen ja pöytä sujuu, toki mitään häiriötä ei ole vielä ollut. Näyttelyhihnassa liikkuminen on menee lähinnä nenä maassa, mutta onneksi tässä on vielä aikaa.

Sekin piti mainita, että meillä paukkui raketit jo heti sunnntaina! Oltiin onneksi sisällä eikä koirat päässeet säikähtämään. Näitä varoituksia on monessa paikassa, mutta mainitsen silti, että olkaa varovaisia :-)!

Meiltä löytyy Maukas-ruokien faneja. Nuo broiler-possupullat oli Hildan herkkua ja Jillahan nyt tykkää ihan kaikesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti