12. kesäkuuta 2016

Reissu Latviaan - Tamskusta intti!

Oltiin Tamskun ja meidän matkaseuran (Tiina ja colliet) kanssa Latvian reissulla tässä nyt viikonloppuna. Jos pennut olisi meillä kotona, en olisi kyllä ulkomaan näyttelyreissuun lähtenyt, mutta nyt kun reissuun kysyttiin ja pennut eivät ole meillä, päätin sitten lähteä. Ja onneksi lähdin! 

Perjantaina lähdimme matkaan ja Viron kautta ajeltiin Latviaan. Lauantaina oli näyttelypäivä ja kelpiet tuomaroi Lynne Harwood, Australia. Tamsu oli valionartuissa ja lisäksi oli uroksissa myös valioluokassa osallistuja. Tamsku esiintyi ihan hyvin ja tulokseksi sai Sert, Cacib ja lopulta vielä Rop, uroksen ollessa Vsp. Ryhmäkehästä ei meille menestystä. Näin Tamsusta tuli Latvian muotovalio ja Latvian voittaja 2016. Lisäksi cacibit on kasassa kansainvälistä näyttelyvaliota varten. Ihan tuntui hassulta olla Tamskun kanssa kehässä, edellisen kerran ollaan oltu 2014 ja edellisen kerran ulkomailla näyttelyssä olen ollut 2013. 

Lauantaina (eilen) ajeltiin takaisin Tallinnaan ja nyt sunnuntaina sitten laivalla kotiin. Yöpaikkakin eilen löydettiin, vaikka suunnitelmat vähän muuttuikin. Matkailu avartaa... Mukava reissu oli, suuri kiitos matkaseuralle. Kivoja kuviakin olisi saanut, maisemat olivat hienoja. Ainut vain, että lähes kokoajan oli kova sade ja tuuli. Pitkä villapaita, legginssit ja kumisaappaat, niistä oli vaatetus tehty. Täytyy sanoa, että paras idea vähään aikaan oli ottaa kumisaappaat vielä lähtiessä mukaan.

Pentuja ja omia koiria tuli tietysti parissa päivässä jo ikävä, olipa kiva nähdä ne kaikki tänään :)

Latviassa hiekkarannalla 
C.I.E* Fi, Ee, Lv Mva, Ee Jmva, Jv-10, Tlnv-13, Lvv-16, (Agi2) 
Sabletail's Lion Tamer "Tamsku" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti