19. heinäkuuta 2017

Väliarvio

Tammikuun alussa olen yleensä asettanut tavoitteita tulevalle vuodelle. Joskus muistan kesällä tehdä "väliarvion" ja katsoa mitä ollaan saavutettu ja mitä vielä pitäisi tehdä. Jotenkin tuntuu, että tänä vuonna tavoitteiden suhteen ollaan jälessä, koska ei olla oikein käyty tai kisattu missään. Mutta katsotaan...

Jilla saa tehdä juuri sitä mistä tykkää ja sehän onneksi tykkää melkein mistä vain. Rallytokossa kisataan jos kalenteriin sattuu sopivasti kokeita ja tavoitteeksi laitan RTK2. En ole vielä päättänyt ilmoitanko Mama-koiraa näyttelyihin. 

- Rallytokoa ollaan treenattu säännöllisen epäsäännöllisesti mutta ei kisattu. Toivottavasti tänä vuonna vielä käydään jossain rallykokeessa. Yhdessä epävirallisessa käytiin, sieltä hyväksytty tulos ja 2. sija. Näyttelyissä ei olla käyty.

Tamsku pääsee myös rallytokoon jos kokeita sattuu tähän lähistölle ja saadaan koepaikka. Tavoitteena saada hyväksytty tulos. Kyltit menee meillä kivasti, minusta sen hihnan kanssa on vain hankalaa mennä. Tamsun näyttelytavoite täyttyi jo edellisenä vuonna, joten voi olla että kehissä käydään vasta ehkä veteraanina, eli ensi vuonna.  Tamskun kohdalla yksi tavoite on käydä myös sterilisaatiossa.

- Tamsukin kävi yhdessä epävirallisessa rallytokossa ja sai hyväksytyn sieltä. Näyttelyissä ei olla käyty, mutta nosework tutustumisessa käytiin. Sterilisaatio oli heti alkuvuodesta. 

Hilda jatkaa agilityn osalta treenejään. Saa nähdä jos vaikka pääsemme johonkin putkiralliin (tai möllikisaan). Tavoitteena olisi kuitenkin oppia esteitä. Lisäksi jatketaan rallytokon osalta kylttien opettelua. 
Mh-kuvaus olisi myös ihan mielenkiintoinen, luonnetestiin en varmaan vielä tänä vuonna Hildaa ilmoita. Mh-kuvauksenkin ehtii myöhemmin, mutta ainakin jompikumpi käydään joskus tulevaisuudessa.
Näyttelykehissä olisi myös tarkoitus käydä aina välillä, laitetaan nyt rohkeasti tavoitteeksi saada eka sert.

- Hilda on treenannut agilityä ja kehittynyt siinä. Epävirallisessa rallytokossa käytiin myös, treenattavaa on vielä paljon, mutta saimme hyväksytyn. Luonnetesti/Mh mahdollisesti joskus myöhemmin. Näyttelyissä olemme käyneet tänä vuonna kahdesti, toisesta Vara-Sert ja toisesta Sert.

Aada on sijoituskoira, joten tälle vuodelle olisi sitten terveystarkit Aadan kanssa tavoitteena meidän osalta. 


- Aada kävi vasta hetki sitten terveystarkeissa ja sai oikein hyvät tulokset sieltä.

Pentusuunnitelmien osalta ei ole nyt mitään kerrottavaa, joten palaan siihen sitten jos/kun on ajankohtaista. Osa on kysellyt onko Hildalle pentusuunnitelmia, mutta siihenkin asiaan palaan vasta myöhemmin. 

- Suunnitelmissa on sekä kelpie- että heelerpentue, mutta palaan tähän asiaan sitten myöhemmin kun ovat ajankohtaisia.  
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti