12. elokuuta 2017

Rallytokossa

Tänään oli vuorossa rallytokokisat Taipalsaarella. Kyseessä oli samalla Lpky:n seuranmestaruuskoe. Päivä oli helteinen, onneksi koirat olivat autossa varjossa häkissä ja takakontti auki. Pääsivät myös uimaan, joten olosuhteet olivat kuitenkin hyvät.
Päivä oli pitkä, sillä talkoiltiin aamupäivästä yläluokkien aikana. Kisaamassa oli avoimessa Jilla sekä sitten Aada ja Tamsku alokkaassa.

Jilla sai avoimesta luokasta 93 pistettä, eli hyväksytyn tuloksen. Lisäksi sijoitus oli 3. sekä myös Avo-luokan seuranmestaruus. Kaikki kyltit tehtiin, mutta Jillan asenne oli radalla kyllä hieman hukassa. Treeneissä se on kovin innokas, mutta nyt kokeessa jotenkin jähmeä. Mutta tyytyväinen olen, vielä yksi hyväksytty puuttuisi ennen Rtk2-tunnusta.

Aada sai alokasluokasta 89 pistettä, eli hyväksytyn tuloksen. Kaikki kyltit meni hyvin, yksi uusinta. Välillä keskittyminen hieman herpaantui, mutta kokonaisuus oli hieno. Tämä oli Aadan sekä Ilonan ensimmäinen koe ja olen heistä kyllä hurjan ylpeä! Paljon onnea! Tästä on hyvä jatkaa.

Tamsku oli vuorossa meidän jengistä viimeisenä, 88 pistettä eli hyväksytty tulos. Tämä oli varmaan Tamskun paras suoritus rallytokon osalta koskaan. Olin juuri sopivassa vireessä ja kuulolla kokoajan. Laitan videon tästä joskus blogiin. Tamskulla puuttuisi myös yksi hyväksytty tulos, jotta saisi Rtk1-tunnuksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti