25. huhtikuuta 2018

Päivän myöhässä

Eilen 24.4 oli valtakunnallinen Koiranpäivä, huomasin sosiaalisesta mediasta. Piti jo eilen päivittää blogia, mutta en ehtinyt, mikä ei sinällään haittaa kun koiranpäivä on meillä jokapäivä :D 

Kyllä se pistää ajattelemaan, kuinka iso osa elämää nämä koirat ovat. Meillä on ollut ihan minun syntymästä asti koira tai koiria. Yhtäaikaa ei kovin montaa, mutta onneksi koskaan en ole ollut ilman karvaista kaveria.

Koiraharrastus on se mikä jaksaa innostaa vuodesta toiseen. Joskus treenataan enemmän ja joskus vähemmän, mutta kipinä harrastamiseen ei ole koskaan sammunut. Koiramaailman kautta olen löytänyt paljon tuttavia, kavereita ja ihan läheisiä ystäviäkin. 

Koiramaailma on saanut aikaan kaikenlaisia tunteita, tiivistettynä voi sanoa, että on tullut itkettyä ilon sekä surun kyyneliä ja kaikenlaisia hetkiä on mahtunut siihen väliin. Ei tämä helpolla ole päästänyt, nöyräksi on tehnyt mutta toisaalta monesta asiasta saa olla tosi kiitollinen. Oikeastaan päivääkään en vaihtaisi.

Koiranpäivän kunniaksi tässä jokaisesta kuva, joista minulle on muistoja jäänyt. Kolme ensimmäistä on meidän edesmenneitä shelttejä ja kolme seuraavaa ilostuttavat meidän arkea. Lisäksi meillä on sijoitusnarttu Sabletail's Blue Diamond "Aada". 

Kuvasarjan ensimmäinen, eli Juice on syntynyt 2.5.1991 eli tasan viikon päästä 27 vuotta sitten.

 Doing Jovial Pursuit "Juice"

 Bosom Buddy's Magic Mohair "Iitu"

 TK1 Peltsun Rei-Wild Rose "Sanni"

C.I.E Fi & Ee & Lv Mva, V-08, JV-08, BaltV-10, BH, Rtk1, TK2, (Agi3)
Bestseller Jamilla My Lion "Jilla" 

 C.I.E* Fi & Ee & Lv Mva, Ee Jmva, JV-10, TlnV-13, LvV-16, (Agi2) 
Sabletail's Lion Tamer "Tamsku"

Daamin Kersantti Karoliina "Hilda"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti