2. marraskuuta 2018

Hildan terveystarkit ja treenikuulumiset.

Eilen me käytiin Hildan kanssa päivittämässä terveystarkit ajantasalle. Mukavat tulokset saatiin, eli 

Polvet: 0/0 
Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

Heelereiden pevisaan tosiaan kuuluu silmä- ja polvitutkimukset. Hildalla on nyt silmiin tehty pentupeilaus sitten 1v, 2v ja nyt 3v peilaus. Polvet on katsottu 1v ja 3v. 

Tällä viikolla toisena vapaapäivänä käytiin agihallilla ja toisena päivänä treenattiin porukassa rallytokoa. Nyt tuntuu siltä, että ollaan menty askel eteenpäin molemmissa lajeissa. 
Agilityssä kepit sujuu jo hyvin ja viime treeneissä tehtiin keppejä jo hypyn kautta sekä putken kautta. Oikeastaan keppienkin osalta aletaan olla pian kisavalmiita, ainut että vähän tarvitsee vielä harjoitusta siinä, että jos Hilda ehtii kepeille paljon ennen minua, niin osaa käydä sitten itsenäisesti pujottelemaan. 
Rallytokossa kontakti kestää paremmin kuin esim. alkuvuodesta ja ollaan saatu teknisesti myös varmuutta tehtäviin. Pitäisi jotkut rallytreenitkin kuvata, kun sattuisi hyvä ilma, nyt tulee jo pimeä niin nopeasti. 

Ja toki kelpiet pääsi viime rallytokoharkkoihin myös mukaan, Jilla ja Tamsku teki molemmat omat treeninsä. Seurana meillä oli Kuura, Aada ja Papi ohjaajineen. 

Videossa ei nyt näy ne kepit, pitää ensi kerralla muistaa videoida ne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti