29. joulukuuta 2018

2018 kooste

Blogiin on aina kiva vuoden lopussa pysähtyä miettimään mitä kulunut vuosi on pitänyt sisällään. 

Jilla - ikää tuli mittariin 11 vuotta ja minusta se on ikäänsä nähden hyvässä kunnossa. 
Rallytokossa kisattiin kerran, saatiin hyväksytty tulos ja sen myötä koulari RTK2 ja seuranmestaruus avoimesta luokasta! 
Kerran kisattiin myös epävirallisessa rallytokossa, mistä saatiinkin täydet pisteet ja voitto. 
Mummeli jäi ansaitusti eläkepäiville kisoista, mutta toki sai jatkossakin olla treeneissä mukana ja tehdä asioita joista tykkää. 
Näyttelyissä käytiin kaksi kertaa, tulokset olivat toisesta näyttelystä Vsp + Vsp-veteraani ja toisesta Pn2 + Rop-veteraani ja upeasti Bis2-veteraani! Tamsku - täytti 8 vuotta eli tuli veteraani-ikään ja treenaili välillä meidän mukana pääasiassa rallytokoa. 
Käytiin kisoissakin ja Tamsku sai hyväksytyn tuloksen ja sen myötä rallytokon koulutustunnuksen RTK1. 
Näyttelykehässä käytiin pitkästä aikaa ja itseasiassa Tamsku esiintyi ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa. Hyvin meni, tuloksena Pn2 + Nord Vara-Sert + Rop-veteraani. 
Hilda - täytti tänä vuonna 3v. Treenattiin agilityä omatoimisesti ja kisattiin epävirallisissa kisoissa. Ne meni paremmin kuin olisin osannut odottaa, saatiin tehtyä usea virheetön rata putkirallissa sekä mölliluokassa. Kepit ovat vaatineet enemmän harjoittelua ja sen vuoksi ei olla virallisissa vielä kisattu. Nyt alkaa sekin este olla mallillaan pikkuhiljaa, joten ensi vuodelle sitten on tavoitteita agilityn suhteen. 
Rallytokossa kisattiin epävirallisessa kisassa, joka meni hyvin ja saatiin hyväksytty tulos sekä 2. sija. Virallinen kisa meiltä meni penkin alle, eikä meidän suoritus riittänyt hyväksyttyyn tulokseen. 
Hilda kävi luonnetestin, jonka se sai läpi 97 pistettä ja laukausvarma. 
Näyttelykehissä käytiin Suomessa viisi kertaa, joista saldona Pn1 + Sert, Pn2 + Vara-Sert ja kolmesti Eri mutta ei Sa. Syksyllä käytiin myös reissu Virossa, sieltä Rop + Sert. 
Hilda kävi myös silmä- ja polvitarkissa, olivat ok. Minä - sain jatkaa siinä työssä jossa aloitin edellisenä vuonna valmistumisen jälkeen. 
Kävin Viron näyttelyreissun lisäksi alkuvuodesta parin päivän mittaisen matkan Wienissä. 
Ostettiin kesällä pieni ja nopea vene, sillä tehtiinkin mukavia päiväretkiä useampi. Käytiin myös parin päivän reissu Oulussa. 
Innostuin istuttamaan pihalle melko paljon kukkia ja kasveja, ihan uusi juttu minulle. 


Pentusuunnitelmat: 11/2017 syntyneet kelpiepojat luovutettiin omiin koteihinsa tammikuussa. Suunnitelmista huolimatta tänä vuonna meille ei pentuja syntynyt. Jotain varmasti unohdin tässä päivityksessä mainita. Ainiin, tilasimme tiimihupparit ja minusta niistä tuli kyllä hienot. 

Kiitos kaikille, jotka olitte osana vuotta 2018. Paljon oli iloja ja suurensuurilta murheilta vältyttiin, kiitollinen olen siitä. 

Teen vuoden 2019 tavoitteista ja toiveista sitten ihan oman päivityksen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti