24. toukokuuta 2019

Pentuarkea

Kulunut viikko on ollut melkoista hulinaa joten blogin päivitys on taas jäänyt. Tiistaina pennut täytti 7 viikkoa ja tänään lähti eka pentu omaan kotiin, joten otettiin viimeisestä yhteisestä viikosta pentujen kanssa vielä kaikki irti. 
Kuljetettiin autossa, harjoiteltiin vähän pantaa ja hihnaa, ulkoiltiin ja vieraita kävi tosi paljon. 

Jokainen pentu on myös saanut käydä jossakin ihan itse, ilman sisaruksiaan. Muutaman viime päivän aikana kerättiin mm. seuraavia kokemuksia: vaalea poika kävi ilahduttamassa minun mummiani, pikkupoika kävi Mimon kanssa leikkimässä minun vanhemmillani ja isompi musta poika kävi Ilonan vanhemmilla tervehtimässä sukulaiskoiria. 
Narttupentu on meillä muutaman päivän pidempään, joten saa sitten laatuaikaa. 
Lisäksi kaikki neljä kävivät Saavalaisten pihalla leikkimässä Kanelin kanssa. 

Alla satunnaisia kuvia pentuarjesta. 

Ainiin, kerron tämän puolivitsillä mutta tämä kertoo jotain pentuarjesta. Olin jo puhki kuluneita kesäkenkiä heittänyt viime syksynä pois ja nyt hellepäivinä huomasin ettei ollut oikein mitään kunnollisia kesäkenkiä. 
Kerroin meidän äitille puhelimessa että kävin cittarissa ruokaostoksilla ja koska ei ole aikaa kierrellä missään kenkiä etsimässä, niin otin mitä kauppareissun lomassa ekana ja äkkiä löytyi. Tyyliin että kunhan näyttää ok, hinta ok ja äkkiä kun kokeilee niin jalassa ok, niin otin ne. Ja sitten taas vauhdilla kotiin :) 
Toisinsanoen, mitään ylimääräistä en ole ehtinyt tekemään ja olen tämän ennenkin sanonut että varmasti joihinkin sähköposteihin ja muihin viesteihin on jäänyt vastaamatta, pahoittelut siitä. 
Minusta on kyllä kiva käyttää aikaa pentuihin, kun ne loppuenlopuksi niin vähän aikaa tässä meillä on. Haluan sitten panostaa niihin niin paljon kuin ehdin ja pystyn töiden ja muun lomassa. 

Ja eilen ihmettelin minne pentujen yksi ruokakuppi oli hävinnyt. Myöhemmin ihmettelin miksi pyykkikone pitää hieman kolisevaa ääntä. Ruokakuppi olikin käynyt pesussa. Ehkä on hieman univelkaa, hah! 

 Roka-mummi ja pikkupoika

Vaalea poika

Isompi musta poika, Alvin ja Tarmo 

Isompi musta poika  

 Tyttö

 Vaalea poika 


Tyttö

Poikien vetoleikit 

 Minä, Hilda ja 8 pentua! 

 Viime sunnuntain usea kasvatti ja heidän omistajiaan kävivät meidän pihalla. 
Oli ihan todella mukava päivä!

Heelerpennut Kaneli, Soma, Mimo, Tuuma,
aikuisista kelpieistä Kuura, Papi, Aada, Tamsku 
ja neljä kelpiepentua.

 Pennuilla oli ihan hirmu hauskaa keskenään :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti