25. syyskuuta 2019

Agikisat 14.9 Imatralla

Pitkän kisatauon jälkeen pääsin takaisin agilitykisojen pariin. Viimeeksi olen kisannut Jillan kanssa keväällä 2016 ja nyt sitten Hilda starttasi kisauransa ja samoihin kisoihin lähti myös Kuura mukaan. 

Minua jännitti kovasti kisapäivänä, varmasti oman tauon vuoksi mutta toki myös siksi että nämä olivat Hildalle ekat viralliset kisat koskaan. 

Mittaus sujui hyvin ja Hilda oli 24-25cm korkea joten se oli selkeä pikkumini. 

Eka rata oli hyppyrata josta teimme Hildan kanssa tuloksen 5. En tiedä menikö ohjaajalla vai koiralla keppien puolessavälissä rytmi vähän sekaisin ja siitä tuli se yksi virhe. Olin kuitenkin ihan todella tyytyväinen meidän rataan ja seuraavilla radoilla ei sitten enää niin jännittänytkään. Saatiin tästä hyppyradalta sija 2. 

Kuuran kanssa ollaan joskus vuosia sitten treenattu pari kertaa ja nyt yhden kerran ennen kisoja. Minulla on kelpien kartturina vähän sellaista tätiohjausta mutta Kuura oli taitava ja se riitti, me tehtiin puhdas rata eli nolla! Kuura siirtyi kakkosluokkaan. Ja saatiin siis myös siis sija 2 tältä radalta.

Seuraava olikin sitten agilityrata ja se menikin meillä ihan nappiin Hildan kanssa. Saatiin nimittäin nolla ja voitettiin myös. Tämä tarkoitti siis sitä että saatiin myös Luva meidän ekoista kisoista, jee! 

Kolmas rata oli meille haastava, ajattelin näin jo tutustuessani rataan. Oltiin myös molemmat ehkä vähän väsyneitä siinä vaiheessa. Saatiin tulos 20 ja sija 3. Kokonaisuudessaan päivä oli meille kuitenkin hieno ja minusta oli mukavaa päästä kisaradoille, oli tulokset mitä vain. Molempien koirien nollatulokset ylitti kyllä minun odotukset. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti