25. tammikuuta 2020

Pennut omiin koteihin

Tällä viikolla Ruska sekä pennut matkasivat omiin koteihinsa. Kiitos tuhannesti Ruskan omistajille Emmalle ja Tomakselle että tämä pentue toteutui. Kiitos myös muillekin tukijoukoille. 

Pennut täyttivät tiistaina 7 viikkoa. Omaan kotiinsa Jyväskylään matkasi Sabletail's Rocky Road eli Rafa. Katjalla ja Laurilla onkin ennestään jo meidän kasvatti Fede (S. Famous Finn). 

Tiistaina omaan kotiinsa tähän Lappeenrantaan matkasi myös sijoitusnarttuni Sabletail's Cake Pops eli Rena, Anniinan luokse. Kaverina Renalla on oma mummo, eli Ruskan emä Roka. 

Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa, Honkasen perheeseen tähän Lappeenrantaan Sabletail's Churro eli Sulo. Sulolla on myöskin koirakaveri, Nuusku. 

Perjantaina muutti omaan kotiinsa loput pennuista. Sabletail's Whoopie Pie eli Urho jäi Ritvalle tähän Lappeenrantaan. Ritvalla onkin kelpieitä jo ennestään, Pimu ja Eppu.

Inkooseen lähti Terhin ja muun perheen kaveriksi Sabletail's Cupcake eli Tikki. Perheessä on ennestään 3 australianpaimenkoiraa Brandy, Lakka ja Felix, 2 kissaa ja 5 lammasta. 

Espooseen matkasi Pirjon luokse Sabletail's Pumpkin Pie eli Nasta. Koirakaverina Nastalla on sheltti Miio. Minulla on jalostusoikeus Nastaan. 

Pennut saivat ihanat kodit jokainen, olen niin tyytyväinen. Kaikille on tulevaisuutta ajatellen harrastuksiin liittyviä toiveita ja suunnitelmia. Onnea matkaan rakkaat pennut!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti