5. toukokuuta 2021

Ekat agilitykisat

Viime lauantaina, eli vappupäivänä meillä olikin pitkästä aikaa agilitykisat. Oman seuran järjestämät ja toki erityisjärjestelyin toteutettu. 

Soma, Kaneli ja Mimosa olivat ihan ensimmäistä kertaa kisaamassa. Kaikilla tytöillä yhtä vähän kokemusta, eli yhdet epäviralliset kisat Imatralla viime vuonna. Muuten ei minkäänlaista kokemusta kisatilanteesta. 

Kaikilla tytöillä meni tosi hienosti, tekivät sujuvia ratoja. Menestystäkin saatiin! Soma osallistui kahdelle radalle ja nappasi heti yhden nollavoiton ja Luvan! Kaneli meni kolmella radalla, kaikilta radoilta tulos ja kaksi voittoa. Nollat oli todella lähellä! Mimosa meni kolme rataa, teki kaksi tulosta ja sai kaksi 4. sijaa. 

Kyllä saa olla kaikkien puolesta niin tyytyväinen. 

Hilda osallistui kakkosluokassa kolmella radalle. Ekalta radalta hyl (meni yhden putken..), toka rata oli meille vaikein mutta minun yllätykseksi sieltä nollavoitto ja Luva! Kolmas rata tuloksella 5 ja voitto. Siellä vaihdoin puolta A-esteen kohdalla ja Hilda luuli tekevänsä väärin ja hyppäsi pois. Muuten oli oikein hyvä rata tämä. 

Kuusi rataa juosta ja etenkin muistaa oli minulle itselleni aika paljon. Nyt jatkossa Mimppe jatkaa harjoituksia agi- ja hyppyradoilla ja nyt kun Hildalla tuo hyppynolla on niin jatkanee sitten kisaamista agiradoilla. 

Seuraavana päivänä sitten talkoovuoro. 

Nyt minulla olisi pitkästä aikaa kaksi kisakoiraa. Voi kun pääsisi taas pian kisaamaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti