9. kesäkuuta 2021

Agilitykisat

Viime lauantaina oltiin Imatralla agilitykisoissa. Olikin tosi kuuma päivä, mutta onneksi autolle löytyi varjopaikka. Kisapaikalla oli myös amme joten koiran sai hyvin siinä kasteltua aina radan jälkeen. 

Mimosa ja Kaneli menivät kolme rataa molemmat. Kaneli sai näistä kisoista nollavoiton eli luvan! Sekä kolme tulosta ja kolme voittoa. Paljon onnea Susku! 

Mimppe sai parhaimpana tuloksenaan 5 eli nolla jäi meillä lähelle. Kaikilta radoilta saatiin tulos ja kolme 2. sijaa. Nämä olivat Mimpen ensimmäiset palkinnot agilitystä :) 

Hilda juoksi yhden radan kakkosluokassa. Hilda on minulle semmoinen perusvarma agilitykamu, se tekee aina hyvin ja jos meille joku virhe on tullut niin vika on ollut aina ohjaajan. No nyt se teki tuolla yhdellä radalla enemmän virheitä kuin koko uransa aikana kisoissa yhteensä, siltä se ainakin tuntui, haha! Se ei ollut ollenkaan hyvin kuulolla vaan teki ihan omiaan. Luulen että kuumui liikaa kun näki/kuuli että menin ensin Mimpen kanssa. Tuloksena siis hylky.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti