13. lokakuuta 2021

Agilitykisat

Viime viikonloppuna oli oman seuran agilitykisat. Tuomari Mika Kangas oli tehnyt mukavia ratoja. Soma juoksi yhden radan ja Kaneli kolme, tuloksia tuli kaikilta radoilta ja palkintoja myös. Onnea Susku ja Tuuli! 

Mimosan kanssa mentiin kolme rataa. Nämä oli muuten ekat kakkosluokan kisat meille! Eka rata oli todella hyvä, ainoastaan Mimppe meni putken väärään päähän ja siitä hylky. Toiselta radalta nolla, jolla sijoituimme toiseksi. Kolmannella radalla tuli kaksi virhettä ja aikaakin kului enemmän. Sijoituimme toiseksi tälläkin radalla.

Hildan kanssa sunnuntaina kaksi rataa. Ekalla kaikki muu onnistui hyvin, mutta kepeiltä tuli usea virhe. Toinen rata oli virheetön, mutta yliaikaa, koska keppien aloitus oli hidas. Hildalle sijat kaksi ja kolme näiltä radoilta. 

Olen todella tyytyväinen, nämä radat antoi itseluottamusta siitä, että kakkosluokan radat on Mimpen kanssa tehtävissä ja kolmosluokan radat on Hildan kanssa tehtävissä. Nyt vain Hildan kanssa pitää treenata keppejä kuntoon.  

Kyllä on mukava saada treenata ja kisata näiden kanssa. Harmi että nyt loka- tai marraskuussa ei taida olla semmoisena ajankohtana tässä lähistöllä kisoja mihin päästäisi lähtemään. 

Kiitos kuvasta Anne Lind!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti