2. toukokuuta 2022

Lpr agikisat

Viikonloppu ja vappu meni oman seuran agilitykisoissa. Lauantaina Mimppe, Soma ja Kaneli kisasivat kakkosluokassa. Kanelille kaksi tulosta + palkintosijaa, Somalle tulos 5 ja sija 2.

Mimpen kanssa meillä meni kaksi rataa ilman virheitä, joilla tienasimme kaksi nollavoittoa. Etenkin toisella radalla aika meni tiukille, -0.38 mutta se riitti. Toisella radalla - 4.04 sekuntia.

Hildan kanssa kisasimme sunnuntaina kolmosluokassa. Eka rata oli meidän paras, harmittavan virheen takia nolla ja agi-sert jäi saamatta. Ilman tätä alussa tapahtunutta virhettä muuten oli sujuva ja nopeakin rata. Kaksi seuraavaa oli enemmän ja vähemmän säätöä, niistä hylyt.

Urho ja Ritva kisasivat lauantaina ykkösluokassa ja saivat ekan tuloksen. Urho on ollut mittauksien suhteen kierrossa kun on ollut rajatapaus (50cm on raja). Nyt on virallisesti pikkumaksi.