12. elokuuta 2022

Nasta 36vrk

Nastalla on tänään menossa vuorokausi 36. Tämä tarkoittaa sitä, että eilen tuli tasan 5 viikkoa täyteen ja edessä olisi noin 4 viikkoa. Herpesrokotteissa oli saatavuuden suhteen ongelmaa, mutta Nasta on saanut oikeassa aikataulussa ensimmäisen rokotteen ja toisen saa sitten loppuvaiheessa tiineyttä. 

Aikaisemmin lupasin, että kirjoitan vähän lisää tulevasta pentueesta ja tässä olisi lisätietoja. 

Chance on 9,5 vuotta ja asuu Saksassa, työskentelee terapiakoirana. Sen kanssa on kilpailtu tottelevaisuudessa ja käyty hienolla menestyksellä näyttelyissä. Ja sen jälkeläiset ovat menestyneet mm. agilityssä todella hyvin.

Chance on terveystutkittu lonkkien osalta A, kyynärät 0. Se on sydänultrattu terveeksi myös vanhemmalla iällä sekä myös silmäpeilattu terveeksi. Geenitestien osalta ILM, CA, DM terve ja Cea kantaja. Nasta on testattu Cea terveeksi.

Luonteeltaan sosiaalinen niin ihmisille kuin muille koirillekin. Helposti motivoitavissa sekä mutkaton koira arjessa. Chancella ei ole alusta- tai ääniarkuuksia.

Nastan linkki koiranettiin on tässä, sieltä näkee terveys- sekä harrastustuloksia ja sukutaulun.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI11061%2F20&R=293

Tässä linkki Terhin kotisivuille, jossa löytyy esimerkiksi Nastan luonnekuvaus.

Klikkaa tästä

Pennuista olen saanut jo todella paljon kyselyitä. Kodit valikoituu sitten vasta pentujen synnyttyä. Useampi on jo pidempään pentua odottanut ja luulen että kodit löytyvät jo nyt kysyneiden joukosta. Toki viestiä saa aina laittaa, parhaiten minut tavoittaa sähköpostin kautta, pinja.tuukkanen@gmail.com.

Tässä kuvia isäkoira Chancesta. Kiitos Lindalle, Terhille ja Pirjolle kaikesta avusta jo nyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti