12. lokakuuta 2022

Pennut 5 viikkoa

Pennuilla ikää tänään 5 viikkoa. Ulkoillaan useasti päivän aikana takapihalla. Aamut ja illat ovat hämäriä, mutta päivällä on kiva viettää pihalla aikaa. Toki vahtia niitä saa ja välillä pitäisi katsoa neljään eri suuntaan yhtä aikaa. Ruoka maistuu kaikille todella hyvin, ahneita pentuja ovat. Eilen kävivät ekaa kertaa pienellä autoajelulla ja seuraava autokokemus onkin sitten eläinlääkärin tarkki ja sirutus. Kyllä pentujen kanssa saa päivät hyvin kulumaan, tylsää ei todellakaan ole! 

Tänä aamuna otettiin kiireellä 5vk kuvat, kun illalla on sitten jo pimeää kun ollaan yhtä aikaa kotona. Osa pennuista oli väsyneitä ja muutenkaan kuvat eivät onnistuneet ihan niin hyvin kuin edelliset. Laitan tähän kuitenkin kollaasin ja jospa ensi viikon kuviin ehditään käyttämään enemmän aikaa. 

Ainiin, eilen saivat pentupannat hetkeksi kaulaan ja tänään ne olivat kuvissa myös, vaikka eivät kaikilla näy. Värikoodit menevät näin: Lenni (sininen), Kismet (punainen), Susu (keltainen) ja Suffeli (vihreä). Ei kommentteja:

Lähetä kommentti