18. huhtikuuta 2016

Jillan kisat, Hildan treeni

Eilen Jillan kanssa oltiin oman seuran kisoissa. Maxi kolmosille oli yhteensä neljä rataa tarjolla, joista me oltiin kahdella ekalla. Hyppyradalla ja agiradalla.

Selvästi kolmosluokan radat ovat meille (eli ohjaajalle) haastavaia, mutta ei se nyt niin pahalta videolta katsottuna näyttänyt. Tietty sekin tekee osansa kun ei enää olla treenattu, niin häviää sellainen tietty tuntuma. Kaksi hylkyä saatiin, mutta sen lisäksi kolmosluokan radoista kokemusta.

Jos joku haluaa, voi meidän toisen radan katsoa tästä

Päivällä käytiin Kiitorekun hallilla treenaamassa Hildan kanssa. Ella oli minulle suurena apuna, kiitos! Hildan kanssa otettiin askel eteenpäin. Hallissa oli kaksi muutakin koiraa Hildan lisäksi. Mentiin toiseen päätyyn hallissa ja päästin Hildiksen vapaaksi ja arvatkaa mitä? Se keskittyi ihan hienosti omiin hommiin, eikä kertaakaan lähtenyt muiden luo! Aluksi se sai juosta minun ja Ellan väliä saaden aina palkan ja sitten lopuksi treenasi seuraamista ja perusasentoja sekä hieman paikallaan istumista. 
Tämä oli siis eka kerta kun Hilda on hallissa vapaana, siten että siellä on myös muita kuin tuttuja kelpieitä. Syy miksi en ole aikaisemmin arvannut päästää Hildaa hallissa irti on se, etten voi luvata sitä ettei se mene moikkaamaan muita koiria (ja siten pilaa toisten treenejä). Toki se on lenkkeillessä ollut vapaana. Kyllä olin pieneen heeleriini tyytyväinen, tästä se luotto lisääntyy pikkuhiljaa! 

Hilda osasi myös rauhoittua, viimeiset 10min se lähinnä huilasi vain 

 
 Söpöläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti