16. lokakuuta 2016

Rallytokossa

Eilen käytiin kelpieiden kanssa rallytokokokeessa Imatralla. Hilda oli kannustusjoukoissa mukana. Kylläpä jotenkin tuntui jännittävältä kisata, kun tänä vuonna ollaan niin vähän missään kokeissa tai kisoissa oltu. 

Jilla aloitti avoimessa luokassa. Tämähän oli eka kerta avoimessa meille molemmille. Mummokoiran normaali  hyvä vire ja iloisuus oli hieman kadoksissa, mutta ilman isoja virheitä päästiin maaliin ja pisteitä 85/100 ja hyväksytty tulos. 

Tamsku oli alokasluokassa ja teki innokkaan ja mielestäni ihan siistin suorituksen. Hyväksytty tulos jäi neljän pisteen päähän eli meille pisteitä 66/100. Se miksi meille tuli kolme -10p kohtaa johtuu siitä, että Tamsku on aika nopea liikkeissään ja ehtii minun "eteen" tulla kyselemään seuraavaa käskyä :D. Eli esimerkiksi saksalaisessa täyskäännöksessä kävi näin. Merkintänä väärä rintamasuunta. Tuomari kyllä sanoi, että koira osaa tehtävät hyvin. Ja vinkkasi myös, että ohjaaja olisi uusimalla voinut hyvinkin saada hyväksytyn tuloksen meille. Minä en vain tajunnut ja se vähän harmittaa. Tamskuun olen tyytyväinen :). 

Hilda teki sitten agilitystä saatuja kotiläksyjä siellä ja vähän rallytokon liikkeitä. Saatiin hyvää häiriötreeniä. Keskittyessään se tekee hommia tosi kivasti, mutta toki huomio herpaantuu helposti muuallekin. Ihmiset ja etenkin toiset koirat on vaan heeleristä niiiiin mielenkiintoisia! 

Perjantaina treenattiin vähän näyttelyjuttuja porukassa. Ruska oli käynyt mätsärissäkin ja saanut hyvää harjoitusta siellä. 

Emma laittoi Ruskasta kuvan. 
Aika siisti 5kk vanhan kelpieneidin kroppa, kyllä tykkään. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti