12. lokakuuta 2016

Treenijuttuja

Nyt on esillä videokameralla kuvattuja treenejä, joten videon laatukin on parempaa. Ollaan aika ahkeraa tämä viikko treenattu, mutta en ole ehtinyt päivittelemään kun kohtuullisen paljon (lue liikaa) on ollut tenttejä viikon sisällä. 

Tänään oli Hildan toinen kerta agilityssä. Harjoiteltiin nenäkosketusta ja sainkin palkkailtua oikeasta toiminnasta. Tähän sain kouluttajalta jälleen hyviä vinkkejä. Paikallaolon harjoitusta tehtiin kolmesti ja kaikki kolme onnistui, Hilda oli kuitenkin hihnassa kun en arvannut vapaaksi päästää tässä harjoituksessa. 

Ihan uutena juttuna meille oltiin myös sitä, että Hilda juoksee lelulle minun "käteen". Koska meillä ei vielä ole paikallaolo niin pitkällä, että voisin sitä niin jättää odottamaan, joten kouluttaja piti koirasta kiinni. Se ei onneksi Hildaa haittaa. Ja taisteluleikit on Hildiksestä huippujuttu. 

Lopuksi vielä lelulle juokseminen. Hildalle lelu on niin mieluinen juttu, että sehän lähtee sinne kuin raketti. Palauttaminen on vielä vaiheessa, joten minulla oli sitten taskussa toinen lelu millä saan sen luokse. Tehtiin myös niin, että heitin lelun ja pyysin istumaan, siitä sitten luvan saatua pääsi lelupalkalle. Kerran Hilda varasti lähdössä, mutta muuten saatiin onnistuneita suorituksia!

Minulla jäi niin hyvä mieli! Hildalle myös kehuja siitä, että se ei haukkunut treeneissä ollenkaan. Silloin se vinkuu/ääntelee jos näkee minun tekevän jonkun toisen koiran kanssa jotain, joten jos katsotte (Jillan) videoita niin laittakaa äänet pois ;)

Laitan tän heti ekaksi. Hilda on oppinut jo palloa aika hyvin palauttamaan. Jihuu!  

Mummokoira seuraa  

Ei ihan Hildan parasta seuraamista, huomio vähän kamerassa ja Jillassa 

Jilla tykkää hyrrästä ja se on sille helppo sekä mieluinen temppu  

Hildan paikallaan oleminen on mennyt eteenpäin

Jillan käännökset rallytokoa ajatellen
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti