11. joulukuuta 2016

Helsinki Winner 2016 näyttelyssä

Eilen olin pitkästä aikaa messarissa. Perjantaina iltavuoron jälkeen en meinannut saada unta, joten vähän kirpaisi lauantaina lähtö hieman kello neljän jälkeen aamulla. Onneksi Teemu lähti kuskiksi (ja kantamaan häkkejä), joten pääsin itse aika helpolla. Kotona oltiin yhdeksän aikaan illalla, joten koko rahan edestä näyttelyssä oltiin :D.

Hilda esiintyi junnunartuissa, joita taisi olla seitsemän jos en ihan väärin muista. Tuomari Päivi Eerolalta saatiin ihan hieno arvostelu ja Hildis oli erinomaisella junnunarttujen neljäs. 


Hyvä koko. Oikeat mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Hyvä ryhti ja ylälinja. Hyvin kiinnittynyt häntä. Hyvin ilmeikäs nartun pää, keskiruskeat silmät. Tasapainoinen rakenne ja liikunta. Karvanlaatu voisi olla vieläkin kovempi. Hieman haalistuneet tan-merkit. Esiintyy kauniisti edukseen. 
Eri/4

Aada oli heti aamusta Helsinki Puppy Winner näyttelyssä ainoana kelpiepentuna. Tuomarina toimi Irina Poletaeva ja Aada oli messaria edeltävänä päivänä täyttänyt 7kk. Ilona esitti tosi hienosti ja tämä olikin tämän parin eka näyttely. Tuomari tykkäsi Aadasta, tuloksena KP ja Rop-pentu! Isossa kehässäkin Aada kävi ja sieltä tuli sitten kokemusta matkaan.

Hyvä luusto. Erittäin narttumainen. Hyvät mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Hyvä purenta. Erinomainen kaula. Ylälinja voisi olla stabiilimpi liikkeessä. Riittävä rintakehä ikäisekseen. Hyvät kulmaukset. Melko hyvät liikkeet. Erinomainen karva.
Rop-pentu

 Rankka, mutta mukava päivä oli! Kiitos Ilonalle ja oli mukava nähdä kaikkia tuttuja. Hilda ja Aada saivat mukavat arvostelut ja käyttäytyivät hyvin näyttelypaikalla. 

Tässä video Hildan kehästä

Ostettiin heelerkalenteri ja edullisesti paljon puruluita messarista. 
Kannessa Hilda :)
 
Helsinki Puppy Winner Sabletail's Blue Diamond

 Aada Ilonan kuvaamana, tässä näyttelyssä oli erityisen hienot pokaalit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti