1. tammikuuta 2017

Tavoitteet 2017

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Koirat eivät tänäkään vuonna pelänneet raketteja, joten meillä oli kotona varsin rauhallista. Ne nukkuivat sikeästi ja söivät puruluut, vaikka melkoinen pauke kuului täällä meidän alueella. 
Vuoden alussa olen aina miettinyt jotain tavoitteita, joten niitä olisi nyt luvassa taas. 

Eniten toivon sitä, että tälle vuodelle olisi mahdollisimman vähän murheita ja huolia. Ja että kaikki pysyisi mahdollisimman terveinä. 

Jilla saa tehdä juuri sitä mistä tykkää ja sehän onneksi tykkää melkein mistä vain. Rallytokossa kisataan jos kalenteriin sattuu sopivasti kokeita ja tavoitteeksi laitan RTK2. En ole vielä päättänyt ilmoitanko Mama-koiraa näyttelyihin. 

Tamsku pääsee myös rallytokoon jos kokeita sattuu tähän lähistölle ja saadaan koepaikka. Tavoitteena saada hyväksytty tulos. Kyltit menee meillä kivasti, minusta sen hihnan kanssa on vain hankalaa mennä. Tamsun näyttelytavoite täyttyi jo edellisenä vuonna, joten voi olla että kehissä käydään vasta ehkä veteraanina, eli ensi vuonna. 
Tamskun kohdalla yksi tavoite on käydä myös sterilisaatiossa.

Hilda jatkaa agilityn osalta treenejään. Saa nähdä jos vaikka pääsemme johonkin putkiralliin (tai möllikisaan). Tavoitteena olisi kuitenkin oppia esteitä. Lisäksi jatketaan rallytokon osalta kylttien opettelua. 
Mh-kuvaus olisi myös ihan mielenkiintoinen, luonnetestiin en varmaan vielä tänä vuonna Hildaa ilmoita. Mh-kuvauksenkin ehtii myöhemmin, mutta ainakin jompikumpi käydään joskus tulevaisuudessa.
Näyttelykehissä olisi myös tarkoitus käydä aina välillä, laitetaan nyt rohkeasti tavoitteeksi saada eka sert. 

Aada on sijoituskoira, joten tälle vuodelle olisi sitten terveystarkit Aadan kanssa tavoitteena meidän osalta. 

Minulla sitten onkin vähän erilainen vuosi tiedossa. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olisi valmistuminen koulusta tämän vuoden asia. Se on osaltaan juttu mitä kovasti odotan ja toisaalta jännittää, että mitä sen jälkeen. Yksi selkeä tavoite on nyt tietysti ekana saada opinnäytetyö tehtyä. Toivottavasti olisi töitäkin sitten kun sen aika on. 

Pentusuunnitelmien osalta ei ole nyt mitään kerrottavaa, joten palaan siihen sitten jos/kun on ajankohtaista. Osa on kysellyt onko Hildalle pentusuunnitelmia, mutta siihenkin asiaan palaan vasta myöhemmin. 

Muuten tavoitteena on nähdä ystäviä ja kavereita, keksiä kivoja juttuja kasvattien ja niiden omistajien kanssa, sekä päivittää blogia tasaiseen tahtiin. 

Omista koirista ei uusia kuvia ole, mutta onneksi Jillan tytöistä on sitäkin hienommat! 

Elvi
 
Kuura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti