19. tammikuuta 2018

Tavoitteet tälle vuodelle

Joka vuosi olen pohtinut jotain tavoitteita alkaneelle vuodelle. Tässä olisi sitten ajatuksia vuodelle 2018. Toki suurin tavoite/toive olisi se, että vältyttäisiin isoilta murheilta ja huolilta. Arki saisi jatkaa juuri tätä samaa rataa, mitä se menee nyt. 

Jilla -  tehdään treeniä sen verran kun hyvältä tuntuu. Rallytokon osalta puuttuisi yksi hyväksytty tulos, jotta saataisi RTK2 koulari, joten se voisi olla tavoitteena meille. 
Katsotaan pyörähtääkö mummokoira tänä vuonna näyttelykehässä, tekisi kyllä mieli johonkin se ilmoittaa. 

Tamsku - tavoitteena treenata rallytokoa ja RTK1 koularia varten puuttuu yksi hyväksytty tulos, joten olkoon se tavoitteena saada. 
Helmikuussa Tamsu täyttää 8v ja siirtyisi näyttelyissä veteraaneihin, joten voihan se olla että käydään jossakin kehässä pyörähtämässä. 

Hilda - jatkamme agilityn treenaamista ja ainakin epävirallisella tasolla olisi kisat tavoitteena. Jos oikein hyvin menee niin voisi sitten kilpailla myös virallisesti. 
Rallytokon osalta jatkamme kylttien opettelua, tässäkin lajissa on tavoitteena kisata ainakin epävirallisissa kisoissa. 
Näyttelyissä olisi myös tarkoitus käydä, kaksi sertiä uupuisi vielä muotovalion arvosta, joten yritetään kalastella niitä.

Aada - tavoitteena olisi löytää sille sulhanen, pentusuunnitelmia ehkä jopa vuodelle 2018 riippuen siitä miten tekee juoksut. 
Aada olisi kiva käyttää MH-luonnekuvauksessa, mikäli jostain löytyy paikka siihen. Ilonalla on varmasti myös harrastustavoitteita, luulen että heitä nähdään ainakin rallytokokisoissa sekä näyttelykehissä. 

Pentusuunnitelmien osalta siis ajatukset ovat Aadassa ja Hildassa, mutta katsotaan miten asiat etenevät. 

Minun tavoitteena olisi saada työkuviolle jatkoa sekä vapaa-ajalla harrastaa koirien kanssa. Tavoitteena olisi myös jatkaa kerran viikossa uimahallissa käyntejä. Sitten toki myös viettää aikaa ystävien kanssa ja joku reissu/retki olisi myös mukava käydä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti