4. syyskuuta 2018

Hilda 3 vuotta

Meidän Hilda-heeleri täytti eilen 3 vuotta. Siinä on kyllä iso persoona pienessä paketissa. 

Hildahan oli hiukan ns. hyppy tuntemattomaan. Toki olin heelereitä katsellut jo muutaman vuoden ja ajattelinkin, että joskus sellaisen vielä haluan. Koska pentusuunnitelmat kelpieiden kohdalla eivät toteutuneet, päätin antaa mahdollisuuden tälle toiselle haaveelle. 
Löytyi mielenkiintoinen yhdistelmä, pennut olivat juuri syntyneet. Laitoin sähköpostia, soiteltiin ja sovittiin tapaaminen. Ajeltiin monta tuntia pentuja katsomaan, mutta kyllä se kannatti. Narttuja oli pentueessa kolme, joista keskikokoinen etsi vielä kotia. Olipa hyvä tuuri, koska juuri se keskikokoinen narttu oli se joka minuun vetosi erityisesti ja meille se luvattiin. Olipa pitkät pari viikkoa odottaa, että saatiin se sitten kotiin hakea :)

Hildasta on kasvanut meille hyvinkin sopiva koira sekä minulle kaveri agilityyn. Omasta mielestään se on kelpie, luulen niin. Hassuja tapoja sillä on paljon, kuten nukkua minun vaatekaapin alahyllyllä, kevythäkin katolla tai salaa meidän olkkarin pöydällä, silloin kun ei olla kotona. Pihalla se viihtyy säällä kuin säällä.

"Jos saisin pitkät kintut, niin kauas kulkisin
ja kummitukset kaikki myös varmaan kohtaisin.
On todellisuus toista kun silmät aukaisen,
ja näen pikkunaisen vain taskukokoisen."
-Pikku Myy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti