24. syyskuuta 2018

Tallinna kv

Tehtiin retki Tallinnaan Suskun ja Kuuran kanssa viime lauantaina. Minulla oli Hilda mukana ja tämä oli sille ensimmäinen ulkomaan reissu. Oikeastaan lähdettiin matkaan jo perjantaina, kun saatiin yöpaikka läheltä satamaa, joten meidän ei tarvinnut ihan täältä Lappeenrannasta asti lähteä lauantaina aamulla.

Lauantaina aamulaivalla Tallinnaan. Uutisissa luki edellisenä iltana, että laivamatkat saattaa aikataulun suhteen venyä myrskyn vuoksi. Kyllä laivassa keinutti, mutta hyvin päästiin perille. Kuura oli ensin vuorossa ja sen arvosteli Dina Korna, Viro. Kysyi minulta vielä kaksi kertaa koiran ikää, oli niin yllättynyt kun sanoin Kuuran olevan 8,5 vuotta. 
Kuura sai sen mitä toivoimme, eli tuloksena Sert, Cacib ja Rop! Tämä tarkoitti sitä, että Kuurasta tuli samalla Viron muotovalio ja Kansainvälinen muotovalio eli C.I.B. Huikeaa! 

Hildan kehää saimme odotella tovin, sillä se oli ihan viimeisenä omassa kehässään vuorossa. Sen arvosteli Ruth Wagner, Luxemburg. Tälläkertaa Hilda pisti esiintymisen suhteen parastaan ja tuloksena Sert, Cacib ja Rop! Yhden sertin kun se vielä Suomesta saisi, niin valioituisi sitten kahden maan valioksi. Heelereille ei cacibit kuulu, mutta antoivat valkoisen ruusukkeen siellä meille muiden rusettien mukana. 

Ryhmäkehiä päätettiin lopulta jäädä odottelemaan ja niitä saatiinkin taas pitkä tovi odotella, kun ykkösryhmä oli viimeisenä. Vaan se odotus sitten kannatti! Rurh Wagner nosti Kuuran ykkösryhmän neljänneksi, eli Kuura oli kirsikkana kakun päällä vielä Ryp4! 

Näyttelypaikalta äkkiä syömään ja siitä laivaan. Ei harmittanut yhtään ettei shoppailemaan ehditty. Kyllä väsytti kovasti, mutta tulokset lämmittivät mieltä. Kiitos Suskulle ja Arille tosi paljon matkaseurasta ja kuskaamisesta! :) 

 Kuuran saalis, tässä kohtaa ei vielä arvattu mitä on luvassa

 Hildan poseeraus

 Kuura Ryp4!

Hildan tuliaiset Tallinnasta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti