14. tammikuuta 2019

Tavoitteet 2019

Perinteitä noudattaen tammikuussa mietitään tavoitteita kuluvalle vuodelle. Usein onkin ollut pitkät tarinat, nyt varmaan aika lyhyesti. 

Jilla - saa treeneissä kulkea kannustusjoukoissa mukana ja tehdä itsekin esim. rallytokossa radan. Eniten toivon sitä, että se kestää hyvässä kunnossa ja juhlii joulukuussa 12v synttäreitään yhtä pirteänä mitä se nyt on. Jossakin näyttelykehässä me ehkä saatetaan pyörähtää. 

Tamsku - alkaa myös olemaan eläkeläisliigassa. Sekin saa kulkea treeneissä välillä mukana. Olisi kiva tehdä sen kanssa NoseWork treeniä. Myös Tamsun kanssa saatetaan pyörähtää näyttelykehässä. 

Hilda - tavoitteet riippuu nyt ihan siitä onko se kantavana. Kuitenkin meidän tavoitteena olisi päästä agilityssä kisaamaan, mutta millä aikataululla, niin se jää nähtäväksi. Sama juttu rallytokossa. Näyttelyiden osalta yritetään saada se viimeinen Sert, jonka myötä Hilda valioituisi Suomen sekä Viron muotovalioksi. Viime vuodelta jäi mejä kokonaan treenaamatta, joten jospa tänä vuonna jälkihommat olisi myös mahdollisesti treenilistalla. 

Siinä nyt joitakin tavoitteita. Kuitenkin sitä eniten aina toivoo sitä terveyttä kaikille ja ns. tasaista arkea. Ettei mitään suuria murheita olisi tai tulisi. 
Tälle vuodelle on myös pentusuunnitelmia, kovasti toivon meille hyvää tuuria niidenkin suhteen. 

Vuodenvaihteessa, kun Emma oli meillä kylässä, käytiin porukalla hieman extempore pakohuoneessa ja vietettiin iltaa yhdessä. Olipa mukavaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti