5. tammikuuta 2023

Vuosi 2023

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! 

Edellinen vuosi antoi meille paljon ja otti meiltä paljon.... Toivottavasti tämä vuosi olisi tasaisen onnellinen. 

Yleensä olen vuoden alussa kirjoittanut ja pohtinut tavoitteita koirien suhteen. Tänä vuonna ehkä jotakin on mielessä, mutta pidetään tavoitteet maltillisena.

Hildan kanssa agilityn jatko on vielä vähän kysymysmerkki. Hildan tärkein tehtävä taitaa olla Kikan leikkikaverina oleminen. Se täyttää syksyllä 8 vuotta ja näyttelykehissä pääsisi veteraaniluokkaan. Katsotaan innostutaanko sitten kehissä käymään. 

Mimpen kanssa olisi tarkoitus kisata agilityssä mahdollisuuksien mukaan. Meiltä puuttuisi yksi luva jotta pääsisi kolmosluokkaan. Ei meillä sinne mikään kiire tosin ole, mutta laitetaan se luva kuitenkin tavoitteeksi. Jossakin näyttelyssäkin voisi pyörähtää. 

Kikka aloittaa kuukauden päästä pentukoulun. Saa nähdä mitä ja kuinka aktiivisesti Kikan kanssa treenataan. Jo ennen sen syntymää ajattelin, että tulevan kelpien kanssa ei ehkä harrasteta agilityä vaan ehkäpä rallytokoa. No aika näyttää! Myös Kikkaa olisi tarkoitus ainakin muutamassa näyttelykehässä käyttää. Luustokuvat mahdollisesti sitten loppuvuodesta. 

Pentusuunnitelmia meille kotiin ei ole tälle vuodelle. Saa kuitenkin nähdä tuleeko yhteistyö projektia/projekteja. 

Itselleni en juurikaan tavoitteita aseta, nyt uuden arjen opettelu riittää :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti