13. elokuuta 2016

Lappeenrannan ryhmänäyttely - jota en unohda

Tänään oltiin omien koirien kanssa Lappeenrannan ryhmänäyttelyssä, jossa kelpiet sekä heelerit tuomaroi Elena Ruskovaara.
Aamupäivästä oli vuorossa Jilla ja kelpieitä oli viisi. Jilla esiintyi edukseen ja sai tuloksekseen hienosti Rop ja Rop-veteraani!
Heelerit oli myöhemmin päivällä ja Hildakin esiintyi ihan mukavasti. Tuloksena tänään pelkkä erinomainen. Hilda vaatii aikaa, yhteen näyttelyyn olen sen ilmoittanut vielä ja sitten saa pikkumusta kasvaa hetken. 

 Hida: Oikea tyyppi. Erinomainen luusto. Seistessä mallikas. Karva vaihtumassa. Keskivahvat kulmaukset. Hyväilmeinen, mallikas pää. Eturinta tarvitsee vielä täyttyä. Hyvä runko. Liikket ovat vielä keskentekoiset. Askellus ja ylälinja saavat napakoitua. Esiintyy edukseen. 

Jilla: Miellyttävä veteraani. Hyvä raajarakenne. Tilava runko. Korrekti häntä ja varma-asentoiset raajat. Hyvä veteraanin pää. Liikkuu erittäin tasapainoisesti. Hyvä askellus ja esiintyminen. 
 
 Ryhmiin jäätiin enkä yhtään osannut arvata mitä olisi luvassa. Vähän piti kehästä toiseen hyppiä, kun oltiin sekä 1-ryhmässä että veteraaniryhmässä. Rotutuomarimme Elena Ruskovaara sijoitti Jillan ryhmässä neljänneksi, eli Jilla sai ensimmisen ryhmäsijoituksensa! Ja kirsikkana kakun päällä Tuula Savolainen sijoitti Jillan näyttelyn kauneimmaksi veteraaniksi, eli Jilla oli BIS1-veteraani! Huikeaa!

Siinä kehässä sitä ei edes niin tajunnut. Vesisateessa autolle kävellessä Jillan kanssa, syli täynnä pokaaleja ja ruusukkeita, sen sitten jotenkin vasta käsitti. Kaikki tämä sai aikaan ihan mahdottoman itkun. Ajattelin, joskohan mummo-koira lopettaisi näyttelyuransa näin hienoon päivään? Ja sitten itkin lisää... 

 
Moni sanoi, ettei uskoisi Jillan olevan veteraani

 Onneksi löysin yhden kehästä otetun kuvan muistoksi
kuva: Pawdium

  
Otetaan jokupäivä palkintokuva, tänään satoi ulkona vettä
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti