8. elokuuta 2016

Luumäen näyttely

Eilen oltiin Luumäellä ryhmänäyttelyssä omien koirien kanssa. Menikin kokopäivä, välillä satoi ja välillä paistoi. Tuttuja oli aika paljon paikalla, joten aika meni kyllä nopeasti. Näyttelypaikka oli tosi kiva ja väljä, sekä kehät oli isot. Sadettakin pääsi katoksen alle suojaan.

Meidän koirista ekana oli vuorossa Hilda. Heelereitä oli neljä ja tuomarimuutoksen jälkeen tuomarina Aire Piret-Pärn.  Hilda esiintyi hyvin, tosin pn-kehässä liikkui laukka-askelilla. Mutta hyvää kokemusta meille ja tuloksena Jun eri/1, Sa, Pn2, Vara-Sert.

11kk kehitysvaiheessa oleva femiininen narttu. Narttumainen pää ja ilme. Hyvä korvien asento. Hyvä kaula. Ylälinja liikkuessa vielä vähän epävakaa. Rintakehä kehittymisvaiheessa. Reipas liikunta.

  Hilda on saanut lupaavia arvosteluita, aikaahan se vielä tarvitsee, mutta niinhän alle vuosikkaan kuuluukin. Kiitos Ellalle kuvasta! 
 
Sitten odottelun jälkeen oli vuorossa kelpiekehä, niitä oli kuusi ja tuomarina Maija Lehtonen. Jilla esiintyi myös hyvin ja tuomarikin tykkäsi. Tuloksena Vet eri/1, Sa, Pn1, Rop-veteraani, Vsp. 

Lähes 9v tiivisrunkoinen, hyvin rakentunut veteraani. Hyvä pään malli & ilme. Purenta ok. Vahva kaula, hyvä ylälinja. Erinomainen rungon tilavuus, luusto & kulmaukset. Oikea asentoinen häntä. Sujuvat liikkeet. Hyvä väri & karvanlaatu. 

Tätä veteraania kelpaa kyllä esitellä, vaikka itse sanonkin. Kiitos myös tästä kuvasta Ella!
 
Tytöt palkintojensa kanssa  


 
Hilda kehässä


 Jilla kehässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti