26. syyskuuta 2016

Harrastusmahdollisuuksissa alkaa olla jo valinnanvaikeus

Jäi vähän tuo nosework kutkuttelemaan mieltä, josko kuitenkin opetteleisin sen lajin saloihin. Oli kiva tämä tutustumiskerta, jossa viime päivityksessä oli puhetta. Ymmärsin, että ensimmäinen askel olisi saada koira tajuamaan, mitä hajua etsiä (ja käyttämään nenää). Ja sitten on olemassa hajutesti (vähänkuin BH ennen Pk-koetta). 
Tähän kohtaan olisi kyllä parempi, jos mielenkiinto olisi enemmän noissa tenttimateriaaleissa, kuin haalia uusia lajeja meille, hehe :)

Ajattelin myös tänään, että mitähän kaikkia lajeja ollaan koirien kanssa kokeiltu. Melko monessa ollaan oltu enemmän tai vähemmän mukana..
 - Agility, näyttelyt, toko, rallytoko, pk-jälki, pk-haku, nosework, dobo, koirajumppa
- Sitten olen ollut mukana vetämässä mejä-jälkeä, sekä katsomassa paimennusta Ruotsissa (vuonna 2007) ja ollut katsomassa koiravaljakkokilpailua (onkohan se sillä nimellä..). 

Ne nyt äkkiseltään tuli mieleen. Ja silti vielä on pitkä lista niitä, mitä ei olla kokeiltu tai haluaisin perehtyä paremmin. Koiran kanssa harrastusmahdollisuuksia on nykyisin paljon ja lajeja mistä valita parhaiten sopiva ja mieluinen.

 kuva: Suvi Romppanen

Vielä voi hetken ihastella kauniita värejä, ennekuin on pimeää ja puut tiputtavat lehtensä

Tytöt pääsi metsäretkelle sunnuntaina ja vielä löytyi vähän kanttarellejakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti