3. tammikuuta 2016

Eka koulutus

Saatiin Hildan kanssa paikka Lpky:n penturyhmästä, joka treenaa lauantaina aamuisin. Kävipä hyvin, sillä tämä tekee Hildalle (ja minulle) niin hyvää!

Yhtään Hilda ei epäröinyt hallia, jossa ei ole ennen käynyt. Harjoiteltiin lähinnä kontaktin ottoa sekä istumista. Hetkittäin Hilda jaksoi hienosti keskittyä, mutta toki huomiota vie paljon muut koirat (etenkin jos haukahtaa), muiden lelut (etenkin jos vinkuu) sekä tekonurmi (etenkin jos joku kiinnostava haju). Lelun kanssa pentu leikkii mielellään ja kouluttajakin huomasi, että Hildalla on kova saalisvietti. Tätä kun oppisin hyödyntämään oikein.

Tänään meillä on vielä treeni, kun liityttiin meille uuteen treeniryhmään mukaan. Ajattelin, että "kierrätän" omia koiria ja tänään mukaan päääsee ehkäpä Hilda tekemään näyttelyjuttuja sekä Tamsku tekemään rallytokoa ja tokoa.

Viime päivinä olen saanut tällaisia kuvia Jillan jälkikasvusta, sekä Papusta yhden videon (videoita en ole vielä oppinut lisäämään!) Aika huippua, että nämä täyttää kohta kuusi ja edelleen saan kuvia ja kuulumisia kaikilta. Mietin eilen, että vaikka pentuprojekteja en onnistunut toteuttamaan, niin edellisten kanssa on tullut jotain tehtyä oikein ;-) kiitos. 

S. Lion Daisy  

S. My Leo Minor ja velipuoli S. Special Case

S. Lion Mind
 
Ja tämä minun pikkumusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti