27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisnäyttely

Kuten tosi monena muunakin vuonna, myös tänä pääsiäisenä käytiin näyttelyssä. Nyt muutamia vuosia näyttely on ollut Imatralla. Kelpieitä oli 23 ja tuomarina Klein Dagmar, Romania.

Meidän porukasta ekana oli Tarmo, joka esiintyi tosi hienosti. Ei ollut pojalla helpoin tilanne kun samassa autossa matkusti juoksussa oleva typykkä. Tarmolle tulokseksi Eri/3.
Tarmon arvostelu: 

Oikea tyyppi. Päässä oikea ilme. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvät kulmaukset. Liikkeet voisi olla yhdensuuntaisemmat edestä. Liikkuu kevyesti ja vapaasti. Mukava luonne. Hyvin esitetty. 

Seuraavana vuorossa oli Kuura, joka oli käyttöluokan nartuissa ainut. Tuloksena Eri/1, Sa, Pn4, Vara-Cacib. Kuuralle vielä siitä iso plussa, että oli meidän mukana ilman omia ihmisiään ja Kuuris oli kyllä niin kiltti ja helppo tapaus! Ja kiitos Idalle kun autoit Pn-kehässä. Kuuran arvostelu:

Oikea tyyppi. Oikeanlainen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvin kehittynyt runko. Oikeanalinen niska ja ylälinja. Elegantti alalinja. Liikkuu kevyesti ja vapaasti. Mukava luonne. 

Jilla oli veteraaneissa elämänsä ensimmäistä kertaa. Ihan mukavasti meni, Mama-koira liikkuu vauhdilla ja seisoo paikallaan, mutta korvia voisi enemmän näyttää. Hänen mielestä näyttelyissä on tylsää. Jillalle Eri/2, Sa, Pn3!
Erinomainen tyyppi. Kaunis pää ja ilme. Hieman pyöreyttä rungossa. Oikea narttumainen luusto. Hyvä eturinta ja kulmaukset. Liikkuu hyvin ja vapaasti. Mukava luonne. Hyvässä kunnossa. Hyvin esitetty.

Jilla esiintyi vielä Bestseller-kasvattajaryhmässä. Kiva näyttelypäivä ja seuraavaa näyttelyä ollaan jo katseltu. Vaikka näyttely kyllä väsytti tätä esittäjää, olin ihan puhki kun kotiin pääsin, vaikka matkakin oli lyhyt :-D!

PS: Arvostelut oli englanniksi ja ne on vapaasti oman kielitaidon mukaan käännetty :)

Tällä porukalla tänä vuonna

Kuuran ja Hildan kanssa ollaan vielä ehditty treenaamaankin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti