13. maaliskuuta 2016

Vuoden ekat agit

Jillan kanssa ollaan viimeeksi treenattu joulukuun alussa ja kisattu ollaan ehkä viime syksynä. Tänään käytiin tekemässä kaksi agirataa oman seuran kisoissa ja voi että kun oli kivaa! 
Eka rata oli paljon helpompi kuin toinen. Tuloksilla ei nyt juhlittu, ekalla radalla Jilla valitsi väärän hypyn kun piti mennä viereinen. Samoin muurin palikat lensi alas. Toisella radalla selvitettiin ne meille vaikeat kohdat hyvin, mutta muutama virhe sattui tällekin radalle.

Nyt tekisi mieli katsoa jotkut toisetkin kisat. Hyvin tämä mamma-koira kulkee tauosta huolimatta ja edelleen olen liian hidas ohjaaja sille :-D. Rimat oli 60cm ja vain yksi rima tuli alas (toka rata). Keinu, A, ja puomi taisivat olla kaikki molemmilla radoilla, mutta yhtään virhettä kontakteilta ei saatu. Joten tyytyväinen olen kokonaisuuteen.

Hilda tuli Teemun kanssa myöhemmin kisapaikalle. Hildis sai ihmisitä rapsutuksia, hieman leikkiseuraa toisista koirista sekä kokemusta olla tapahtumassa mukana. Eipä Hildaa paljon hetkauttanut mikään, ei se välittänyt esimerkiksi kuulutuksista ollenkaan.

Koirat pääsi tänään vielä jäälle juoksemaan. Tamsku oli käynyt aamupäivästä ja meidän omat tytöt kisapäivän jälkeen. Toivottavasti ensi viikonloppuna olisi yhtä hyvä sää, voisi mennä koko kolmikon kanssa jäälle ja ottaa kuvia. 

Rakas Mama, jolta ei kyllä vauhtia puutu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti