22. maaliskuuta 2016

Viime viikonloppu

Viime viikonloppu menikin vauhdilla. Lauantaina koirat pääsivät pellolle ja jäälle juoksemaan, missä hanki kantoi, joten niiden oli hyvä porukassa juosta menemään. Mentiin illaksi ystävän tupareihin ja Tamsku sai Jillan ja Hildan kaverikseen illaksi. 

Sunnuntaina hypättiin Hildan kanssa Ellan kyytiin ja mentiin Joutsenoon mätsäriin. Sää suosi, ainut vain että kehät olivat ihan jäässä, joka teki etenkin kelpien esittämisestä vähän vaikeaa. 
Hildikselle kaikki oli hyvää treeniä. Vieraassa autossa matkustaminen, koiratapahtumassa hengailu ja kehässä oleminen sekä kevythäkissä odottelu.
Elvi oli kehässä hienosti ja ilmeisesti nyt ollaan ihan viralliseenkin näyttelyyn menossa. Kivaa! Kumpikaan ei ihmeemmin menestynyt, mutta treeni oli hyödyllinen. 

Mätsäristä melkein suoraan Kiitorekun treeneihin. Mukaan pääsi molemmat kelpiet, koska Hilda sai huilata mätsärin jälkeen. Jilla teki hyppynoutoa, liikkeestä istumista, kaukoja, seuraamista. Tamsku keskittyi enemmän rallytokoon. Keksin myös pari uutta tehtävää Tamskulle, eli seuraaminen ja samalla noutokapulan pito. Molemmat ovat sille yksittäin tuttuja, mutta yhdistettynä se joutui oikeasti miettimään ja keskittymään. Sitten treenattiin myös kapulan palautusta. Hallissa oli myös agilityn puomi, jonka Tamsku sai tehdä kaksi kertaa. Se oli siitä niin onnellinen! 

Omat kelpiet kotiin ja tilalle Kuura. Käydään Kuuran kanssa nyt agilityssä pari kertaa, kun tuuraan Anniinaa hetken. Vähän poikkeuksellisesti oli koirien jumppatunti, mikä oli sikäli hauska, että voin hyödyntää sieltä saatuja vinkkejä myös omilleni. Kiva päästä myös kokeilemaan miten Kuura kulkee radalla. 

Illalla ajattelin, että Jillan tytöt oli niin mukavia. Elvi meni kehässä hyvin, vaikka hieman se oma ihminen sen mielessä olikin. Tamsku on niin innoissaan kaikesta ja treenimäärään nähden on hirmu taitava. Kuura jumppasi hienosti ja antoi minun tehdä sen kanssa liikkeitä, vaikka oltiin hallilla ekaa kertaa yhdessä.

Elvin kanssa kehässä

Kännykällä otettu, niin vähän huono kuva laadultaan. Mutta Tamsku treenaa!

Kuura tyytyväisenä jumpan jälkeen

Hilda lauantaina. Missään kuvassa ei ollut kaikki neljä tassua maassa :D

Kelpiet vauhdin hurmassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti