13. helmikuuta 2016

Hildan eka näyttely

Tänään oltiin kokopäivä Lahdessa pentunäyttelyssä. Matkaseurana heelerpoika Rölli omistajansa Elisan kanssa, kiitos kivasta reissusta! Näyttelypaikka oli Lahden messukeskus, mikä olikin tosi hyvä näyttelypaikka. Tilava, valoisa ja plussaa siitä että koko kehässä oli matto, eikä vain reunoilla. 

Kehässä nähtiin kolme heeleriä: yksi uros pikkupennuissa, yksi uros isommissa pennuissa ja sitten Hilda narttujen pikkupennuissa. Hildis esiintyi mielestäni hyvin, ei liikkeessä nuuskinut maata, seisoi aika hyvin paikoillaan ja oli ihan tyytyväisenä pöydällä. Kuvasta katsoin, että itse handleri menee kumarassa..mutta kun olen kelpieitä tottunut viemään :-D ja taisi vähän minua jännittääkin. 

Kaikki heelerit sai kunniapalkinnon ja lopulta kisattiin urosten pikkupentua vastaan. Hilda oli Rop-pentu, jeee! Jäätiin odottelemaan sitten ryhmäkehiä. 
Saatiinkin odotella useampi tunti ja ryhmissä esiintyminen ei ollut ihan niin hyvää, kun ei millään olisi enää jaksanut seisoa pönöttää paikallaan. Liikkuminen sujui kuitenkin mallikkaasti ja ilmeisesti sain Hildan myös seisotettuakin. Tarja Löfman, joka otti rotukehän otti myös ykkösryhmän ja meidän kohdalla sanoi että "heeleri jatkoon", vaikka meinasin jo kätellä tuomaria ja poistua, hahah! Viisi meitä lopulta oli siinä jatkossa ja tuomari halusi vielä katsoa liikkeitä jokaiselta erikseen. Yksi putosi pois ja se ei oltu me, joten sijoitus tuli! Lopulta meille ojennettiin keltainen ruusuke, eli pikkupentu Hilda oli RYP3!!

Sanoin äitille, että Hilda aloitti Tamskun tassunjälkiä pitkin. Tamsku oli nimittäin elämänsä ensimmäisessä näyttelyssään, Mikkelin pentunäyttelyssä RYP3, juurikin pikkupennuissa. Nämä ryhmäsijat ovat kuitenkin tosi harvinaista herkkua, sillä nämä ovat ainoat kerrat. Tarmon kanssa oltiin isommassa näyttelyssä (Lpr kv) 8 parhaan joukossa muutama vuosi sitten. 

 5kk vanha mittasuhteiltaan tyypillinen narttupentu. Hyvä purenta ja pigmentti. Oikea ilmeinen pää. Hyvät korvat. Oikean pituinen, mutta hieman matala rintakehä. Hyvät kulmaukset, mallikelpoiset liikkeet. Hyvä ylälinja. Puhdas väritys. Reipas käytös.

  


Piti vielä palkintokuvat napata kotona, vaikka kyllä meitä molempia väsyttää... 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti