10. helmikuuta 2016

Jotkut asiat kestää

Olisi niin kiva käydä ottamassa ulkona kuvia blogiin, mutta eilenkin satoi räntää. En viitsinyt edes puhelimella kuvata, ettei se sano sopimustaan kastuttuaan irti ja kuvien laatukin olisi ollut huono. Mutta heti kun mahdollista, täytyy käydä kuvia ottamassa. Etenkin Hilda kasvaa silmissä, niin on sitten jotain pentuajan kuvia mitä myöhemmin katsella.

Joskus tulee mietittyä että pyöritänkö muutenkin liikaa samoja kuvia. Kun sellainen joka on kaveri facessa, seuraa instagramia ja käy vielä blogia lukemassa joutuu katselemaan useita kuvia jopa kolmesti. Mutta kun kaikki ei seuraa kaikkea :)

Sitten perintöihin. Meillä on yksi nahkainen pentupanta, kulunut ja punainen. Se on kiertänyt ainakin Sannin, Jillan, Tamskun ja oli myös Hildalla välillä käytössä. Ja nämä valjaat mitkä kuvissa näkyy on myös kiertäneet nämä kaksi ja muistaakseni oli myös Jillalla. En varmana heitä pois :D Hildiksellä on harvoin valjaat, mutta jos vien ne vapaana juoksemaan niin silloin laitan. Tosi hyvät heijastimet on näissä valjaissa sekä joka suunnasta paljon säätövaraa.

Hilda 5kk

Tamsku 2,5kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti