24. helmikuuta 2016

Ulkoilua

Tokotreenesitä on jäänyt kokonaan kirjoittamatta. Kuittaan pikaisesti. Viime sunnuntain Kiitorekun vuoro jätettiin kokonaan välistä, ettei tartuteta sitä silmätulehdusta muihin. Sitä edellisellä kerralla Jilla teki kaukoja, tolpan kiertämistä pitkästä matkasta, liikkeestä istumista, tunnistusnoutoa ja hyppynoutoa metallikapulalla. Kaikki meni aika ok!

Koirat ovat päässeet ulkoilemaan nyt aika paljon vapaana. On ollut kiva, kun ulkoilemaan on päässyt valoissaan aikaan. Jossain kohtaa oli niin liukasta, ettei uskaltanut oikein vapaana päästää juoksemaan ja sitten oli se hetki kun oli tosi kovat pakkaset.

Hildan kanssa pitää olla tietty taktiikka. Se tulee hyvin luo jos on irti, paitsi jos tajuaa että joutuu hihnaan. Eli Jillaa ei saa ensin ottaa kiinni, vaan pentu ekana. Ja ikäänkuin hihnoja ei kaiva valmiiksi esille, vaan ensin ottaa kiinni ja sitten kaivaa hihnan. Näin se on toiminut hyvin, toki pitää vahvistaa sitä, että aina pitäsi tulla hyvin kutsusta luo. Ja paljon olenkin yrittänyt palkata luoksetuloista ilman että joutuu kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti