6. helmikuuta 2016

Koulutusta

Nyt on vika kerta pentukoulua takana. Muistatteko viikko sitten, kun meillä ei mennyt kovin hyvin Hildan kanssa? Tänään meni kuitenkin hyvin! Sen huomaa etenkin pennun kanssa (välillä aikuistenkin), että niilläkin on hyviä ja huonoja päiviä.

Harjoiteltiin lähinnä maahanmenoja ja luoksetuloja. Alussa kun kouluttaja kävi kaikkia moikkaamassa, meni Hilda selälleen ottamaan rapustuksia vastaan. Hyvin tyypillistä sille!
 Lopussa tehtiin luoksetuloja siten että kouluttaja piti pentua hihnasta ja minä kutsuin. Hienostu tuli pentu luo, vaikka se aina jostain syystä vähän jännittää (ohjaajaa). Vähän harmi kun yksi iso pentu pääsi karkuun ja tuli siinä meidän luo. Ei onneksi vihaisesti kuitenkaan. Olen vaan yrittänyt olla tosi tarkka, että Hilda saa hyviä kokemuksia muista ja voi olla luottavaisin mielin treeneissä. Pyysin sitten, että tehdään uudestaan harjoitus ja onneksi Hilda juoksi minun luo, ilman että vaikutti pelokkaalta.

Nyt on pentukoulu käyty, kuudesta kerrasta viidesti oltiin paikalla. Täytyy kehua, että oli tosi hyödyllinen, edullinen ja mukava pentukoulu tämä. Kouluttajille iso plussa!

Ellalta tuli viestiä, olivat Elvin kanssa olleet kisaamassa rallytokossa ja saaneet 92 pistettä voittajaluokasta. Upeaa! Onnea!

Niin on kaunis kuva Elvistä, ihanat sävyt  ©Hanna Perämäki


Sitten on vähemmällä ammattitaidolla otettu kuva. Tämä on kovilla pakkasilla otettu, Jillaa palelee...

Tamsku, Hilda ja Jilla käveli hienosti pitkän hihnalenkin yhdessä.

Suskulta nappasin kuvan, Kuura on ollut kelkkailemassa. Kuvassa mukana Kuuran kämppäkaverit  Fani ja Roka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti