26. helmikuuta 2016

Juttua agilitystä

Nyt kun vihdoin osaan blogiin laittaa videoita niin ajattelin tehdä yhden päivityksen agilityyn ja muutamaan videoon liittyen. Se on kyllä lajeista minun suosikki, vaikka joskus se on ärsyttävän pienestä kiinni ja tosi vaikeaakin. Muistatte varmaan vinon pinon vitosia mitä Jillan kanssa on saatu?

Nyt on hieman "väliaikaa" tämän lajin suhteen, sillä Jilla alkaa jäädä agista eläkkeelle, Tamsku on varhaiseläkkeellä (välilevynpullistuma) ja Hilda on vielä pentu. Toki pennun kanssa voi agilityjuttuja treenata pennun ehdoilla, mutta meillä ei ole kiire ja uskon että asioita ehtii opetella hiukan myöhemminkin. 

Jillan kanssa on tehty pitkä tie agin parissa, toki pitkiä taukojakin on ollut erilaisista syistä (esim. minun polvi, Jillan pennut..). Nyt me ollaan viimeeksi treenattu joulukuussa. Ajattelin, kun meillä noita lahjakortteja on, niin muutamat lähikisat käydään, jotta saadaan ne tuhlattua ja nautiskella lajista vielä muutaman radan verran. 
Muuten voisi varmasti kisailla vielä enemmänkin, intoahan Mamassa on kuin pienessä kylässä. Se kuitenkin on aika pieni maksi ja menee radalla "hulluna", joten haluan hiukan sitä säästellä, jos niin voi sanoa. 

Lainakoirilla olen aika vähän treenannut, mutta Tarmon kanssa käytiin syyskuu-joulukuu kerta viikossa omatoimi treeneissä. Kaikki koirat opettaa ohjaajaa. 
Hildan kanssa olisi mahdollisesti ajatuksena aloittaa agility syksyllä sen täyttäessä vuoden. Jos kesällä on paljon vapaa-aikaa, voisi alkeita tehdä jo silloin. Katsotaan!

HUOM: Katsoin että tosi epäselvänä näkyy, jos videot katsoo suoraan blogista. Jos jotakuta kiinnostaa tarkemmin katsella, niin kannattaa videoruudun yläkulmasta painaa kohtaa esim. "kelpie Tarmo agility" niin näkyy sitten YouTuben kautta vähän selkeämmin

 
Tässä Tarmon kanssa marraskuun alussa. Meillä on treenikertoja takana alle 10, joten siihen nähden se menee tosi mukavasti.  

Hilda kiertää vasta keittiössä purkkia, mutta ehkä tästä on tulevaisuudessa hyötyä ;-)

Jillan kanssa hyppyradalta voittonolla, huhtikuussa 2014.

Tamskun kanssa hyppyradalta hylky huhtikuussa 2014. Mutta se on aika peli tuo Tamsku. Mietin, että sain sen kanssa agilityssä niin paljon asioita "ilmaiseksi", mutta se olkoon joskus oma päivityksensä kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti